Corona update

Volwassenenonderwijs: fase rood

Vanaf vrijdag 30 oktober 18 uur tot en met zondag 15 november worden alle fysieke lessen in het volwassenenonderwijs geschorst. Daarom staan de draaiboeken en de maatregelen uit de pandemiefases/kleurcodes tijdelijk on hold. De stages en duaal leren gaan door als de veiligheidsmaatregelen die van toepassing zijn op de werkplekken, gerespecteerd kunnen worden.

Aanbod op vrijdagavond 30 oktober en zaterdag 31 oktober is enkel mogelijk via afstandsonderwijs. Cursisten mogen niet naar het centrum komen. Voor personeelsleden gelden de principes van maximaal telewerk.

Door de verlengde herfstvakantie maken de centra de brug tot 15 november. Maandag 9 november, dinsdag 10 november, donderdag 12 november, vrijdag 13 november en zaterdag 14 november zijn vakantiedagen. Het geplande aanbod op die 5 dagen wordt geannuleerd.

De afgelaste lessen tussen vrijdagavond 30 oktober en zondag 15 november vallen onder overmacht. Die tellen niet mee voor de 92%-regel. Inhaallessen zijn mogelijk, maar niet verplicht.

Daarna kan het volwassenenonderwijs opstarten onder code rood.

Nog meer info over Covid 19 kan je hier vinden.