Reviews - beoordelingen

Reviewpolicy

LBC volwassenenonderwijs hecht veel waarde aan de feedback van onze cursisten. We willen open en eerlijk zijn over de manier waarop we reviews (beoordelingen) verzamelen en publiceren.

Onze review-policy geldt voor onze website en voor onze sociale media kanalen: Facebook en Instagram.

Verzamelen van reviews:

Leraars moedigen cursisten aan om hun ervaringen te delen en een review te schrijven. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan eerlijke en nuttige informatie voor derden (potentiële cursisten of organisaties waarmee we willen samenwerken). Deze reviews worden handmatig gecontroleerd op echtheid door een team van medewerkers. Zo gaan we na of reviews daadwerkelijk van cursisten afkomstig zijn die bij ons een opleiding of cursus volgen of gevolgd hebben.

Selectieprocedure:

Uit de ingediende reviews kiest dit team zorgvuldig die reviews die door hun kwaliteit en inhoud relevant zijn voor derden. Daarbij kan een foto gebruikt worden om de echtheid van de review te benadrukken.

Voordelen van reviews:

Mensen krijgen geen beloning voor het schrijven of plaatsen van reviews. Wij kopen ook geen likes voor onze sociale media kanalen en we manipuleren geen acties.

Melding van valse reviews:

Als je vermoedt dat een review vals is of niet volgens de richtlijnen gepubliceerd is: contacteer ons dan via mail (socialemedia@lbconderwijs.be) en wij onderzoeken uw vraag.